• An Image Slideshow

Wie zijn wij?

Onze verloskundigen praktijk bestaat uit een enthousiast team van 3 verloskundigen. Wij nemen ruim de tijd om met jullie een persoonlijke band op te bouwen. Zo leer je ons gedurende de zwangerschap alle drie goed kennen. Ook in het weekend en tijdens vakanties heeft altijd één van ons dienst. Wij begeleiden de gehele zwangerschap, de bevalling (thuis of poliklinisch) en het kraambed, ook maken we zelf echo 's, doen versies en plaatsen spiraaltjes. Zo kunnen wij zo volledig mogelijk zijn in onze zorg voor onze zwangeren en kraamvrouwen wat betreft de kinderwens.

Claudia van Soldt:

Mijn naam is Claudia van Soldt en ik ben 28 jaar getrouwd met Leo. Samen hebben we twee volwassen kinderen. Ook hebben we pleegkinderen opgevangen. In ben oma van twee prachtige kleinzonen en het derde kleinkind is op komst. Na eerst in de civiele dienstverlening gewerkt te hebben ben ik in 2005 in Groningen afgestudeerd als verloskundige. Ik oefen mijn beroep met veel plezier uit. Ik vind het geweldig om vrouwen en hun partner te mogen begeleiden gedurende de bijzondere periode van zwangerschap, bevalling en kraambed! Sinds 2013 heb ik mijn diploma's voor versiekundige en echoscopiste behaald, dus naast liggings-, termijn- en groei echo's voer ik ook zelf, indien gewenst, de versiepoging uit bij zwangeren met een kindje in stuitligging.

Jinke Dijksterhuis:

 Ik ben Jinke Dijksterhuis. Ik ben 10 jaar getrouwd met Jan en heb twee dochters (12 en 5 jaar). Ik heb pas op latere leeftijd voor dit prachtige vak gekozen. Na allerlei omzwervingen (apothekersassistente, gymdocent) heb ik besloten mijn hart te volgen en mijn allereerste beroepskeuze, om vroedvrouw te worden, waar te maken. Vrouwen in deze speciale periode van hun leven hebben persoonlijke begeleiding nodig. Hierbij vind ik rust en aandacht voor vragen en wensen van de zwangere erg belangrijk. Ik ben nuchter en hou van humor, gezelligheid en goede gesprekken. Ik hoop dat ik een bijdrage mag leveren in de begeleiding van jouw zwangerschap, bevalling en kraambed! Ook ik heb mijn bevoegdheid voor echoscopiste behaald. Verder heb ik mijn bevoegdheid voor het zetten van spiraaltjes gehaald en ook hiervoor kunt u 10-12 weken na de bevalling, indien gewenst, bij mij terecht.

 Iris ten Hoonte:

Mijn naam is Iris ten Hoonte en ik ben opgegroeid in Coevorden. Mede doordat mijn moeder kraamverzorgster was, wilde ik al van jongs af aan verloskundige worden. Na het behalen van mijn HAVO-diploma ben ik in 2010 dan ook begonnen met de opleiding verloskunde in Groningen. Hier ben ik na 4 leuke maar drukke jaren in 2014 afgestudeerd. Inmiddels ben ik met veel plezier bij Jalad aan het werk. Ook ik heb mijn bevoegdheid voor echoscopiste behaald. Ik kijk er erg naar uit om jullie op een persoonlijke en cliëntgerichte manier tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamperiode te mogen begeleiden. 

Jalad verloskundigen praktijk - Vaart ZZ 29 7833AB Nieuw-Amsterdam - info@jalad.nl