• An Image Slideshow

Wie zijn wij?

Onze verloskundigenpraktijk bestaat uit een enthousiast team van 2 verloskundigen en een vaste waarneemster. Wij nemen ruim de tijd om met jullie een persoonlijke band op te bouwen. Zo leer je ons gedurende de zwangerschap alle drie goed kennen. Ook in het weekend en tijdens vakanties heeft altijd één van ons dienst. Wij begeleiden de gehele zwangerschap, de bevalling (thuis of poliklinisch) en het kraambed. Daarnaast maken we zelf echo's, doen versies en plaatsen spiraaltjes. Zo kunnen wij zo volledig mogelijk zijn in de zorg voor onze zwangeren en kraamvrouwen.

Claudia van Soldt

Mijn naam is Claudia van Soldt en ik ben 28 jaar getrouwd met Leo. Samen hebben we twee volwassen kinderen. Ook hebben we pleegkinderen opgevangen. In ben oma van twee prachtige kleinzonen en een kleindochter. Na eerst in de civiele dienstverlening gewerkt te hebben ben ik in 2005 in Groningen afgestudeerd als verloskundige. Ik oefen mijn beroep met veel plezier uit. Ik vind het geweldig om vrouwen en hun partner te mogen begeleiden gedurende de bijzondere periode van zwangerschap, bevalling en kraambed! Sinds 2013 heb ik mijn diploma's voor versiekundige en echoscopiste behaald, dus naast liggings-, termijn- en groei echo's voer ik ook zelf, indien gewenst, de versiepoging uit bij zwangeren met een kindje in stuitligging.

Jinke Dijksterhuis

 Ik ben Jinke Dijksterhuis. Ik ben 20 jaar samen met Jan en heb twee dochters (13 en 6 jaar). Ik heb pas op latere leeftijd voor dit prachtige vak gekozen. Na allerlei omzwervingen (apothekersassistente, gymdocent) heb ik besloten mijn hart te volgen en mijn allereerste beroepskeuze, om vroedvrouw te worden, waar te maken. Vrouwen in deze speciale periode van hun leven hebben persoonlijke begeleiding nodig. Hierbij vind ik rust en aandacht voor vragen en wensen van de zwangere erg belangrijk. Ik ben nuchter en hou van humor, gezelligheid en goede gesprekken. Ik hoop dat ik een bijdrage mag leveren in de begeleiding van jouw zwangerschap, bevalling en kraambed! Ook ik heb mijn bevoegdheid voor echoscopiste behaald. Verder heb ik mijn bevoegdheid voor het zetten van spiraaltjes gehaald en ook hiervoor kunt u 10-12 weken na de bevalling, indien gewenst, bij mij terecht.

Marjolein de Vries

MarjoleindeVriesIk ben Marjolein de Vries. Ik ben 25 jaar oud. Ik woon in Emmen. Ik zal binnenkort wat meer over mijzelf vertellen.

 

Jalad verloskundigen praktijk - Vaart ZZ 29 7833AB Nieuw-Amsterdam - info@jalad.nl