• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Nieuws / Actueel

Nieuwe stagiaire 

 

Ik ben Hanneke van den Bos, tweedejaars verloskundestudent aan de verloskunde academie in Groningen. Ik hoop van 27 december tot en met 2 februari hier stage te lopen. Ik kom uit Kampen en wilde sinds mijn 10e verloskundige worden. Tot nu toe geniet ik erg van mijn stages en de opleiding! Ik zie er naar uit u te ontmoeten. Mocht u het liever niet hebben dat ik aanwezig ben, dan mag u dat gerust tegen mij of de verloskundige zeggen. 

  


Centering Pregnancy

Op 19 juli 2016 begon onze eerste Centering Pregnancy Groep! Lees meer over deze zwangerschapsbijeenskomsten op deze pagina.

 


Alles bij de hand via een app! Jalad maakt gebruik van deze dienst.

IMG 3853IMG 3852

Met de Orfeus Zwanger! app heb je inzage in het zwangerschapsdossier dat je verloskundige voor je bijhoudt. Zo kun je bijvoorbeeld zien wanneer je bent uitgerekend, je labwaarden bekijken en je zwangerschapskaart downloaden. Daarnaast kun je de app zien wanneer je volgende afspraak met de verloskundige begint. Als je op vakantie gaat of een dagje uit bent, heb je altijd jou zwangerschapsgegevens bij de hand. Als je hierin geinteresseerd bent, vraag dan de code aan de verloskundige. 

Jalad verloskundigen praktijk - Vaart ZZ 29 7833AB Nieuw-Amsterdam - info@jalad.nl