• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Nieuws / Actueel

Centering Pregnancy

Op 19 juli 2016 begon onze eerste Centering Pregnancy Groep! Lees meer over deze zwangerschapsbijeenskomsten op deze pagina.
Momenteel hebben we in samenwerken met onze vaste fotograaf van"fotostudio9" een leuke actie voor alle zwangeren die mee doen met CP: Gratis buiken-fotoshoot rond 34 weken zwangerschap!

Cliëntenenquête

De uitslag van onze Cliëntenenquette 2016 is binnen! Op deze pagina lees je meer!

Alles bij de hand via een app! Jalad maakt gebruik van deze dienst.

IMG 3853IMG 3852orfeuslogo

 

 

 

 

 

 

 

 

Met de Orfeus Zwanger! app heb je inzage in het zwangerschapsdossier dat je verloskundige voor je bijhoudt. Zo kun je bijvoorbeeld zien wanneer je bent uitgerekend, je labwaarden bekijken en je zwangerschapskaart downloaden. Daarnaast kun je de app zien wanneer je volgende afspraak met de verloskundige begint. Als je op vakantie gaat of een dagje uit bent, heb je altijd jou zwangerschapsgegevens bij de hand. Als je hierin geinteresseerd bent, vraag dan de code aan de verloskundige, dan helpt zij jou om de app gratis te downloaden op je smartphone.

Stagiaire:

stagiairemyrtheMijn naam is Myrthe Stel, 21 jaar en kom uit Veenoord. Ik ben derde-jaars student verloskunde en hoop in september in het bezit te zijn van een diploma.

De komende weken, van 1 mei tot 11 juni, zal ik stage lopen bij Jalad. Ik ben aanwezig bij spreekuren, kraamvisites en bevallingen.

Mocht u bezwaar hebben tegen mijn aanwezigheid dan kunt u dat altijd aangeven aan de verloskundige.
Ik ga met veel plezier en enthousiasme deze periode tegemoet!

Groetjes,
Myrthe Stel

Jalad verloskundigen praktijk - Vaart ZZ 29 7833AB Nieuw-Amsterdam - info@jalad.nl