• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Zwanger!

Van harte gefeliciteerd met deze bijzondere gebeurtenis! Verloskundigenpraktijk Jalad wenst je een voorspoedige zwangerschap toe en staat klaar om je zo goed mogelijk te begeleiden. Zwanger zijn en bevallen zijn bijzondere gebeurtenissen waar je je eigen idee├źn over hebt. Zolang het medisch verantwoord is, is alles bespreekbaar. We zullen samen met jullie kijken hoe we deze bijzondere gebeurtenissen tot een mooie periode kunnen maken, zodat jullie hier goed en tevreden op terug kunnen kijken. Natuurlijk ligt onze prioriteit bij de gezondheid van moeder en kind. 

Vanaf 5 weken zwangerschap kun je je bij ons aanmelden en zullen we de eerste afspraak (deze is rond 8 weken zwangerschap) met je inplannen.

Inschrijven bij ons kan ook via deze link: http://www.jalad.uwverloskundigeonline.nl. Hier worden een aantal algemene gegevens gevraagd van jou (en je partner). Wij krijgen hiervan automatisch per e-mail bericht. Het is echter altijd handig om naast deze inschrijving telefonisch de intake te plannen in onze agenda. Wij verzoeken je dan ook om voor een afspraak telefonisch contact met ons op te nemen.

 

 

 

 

 

Jalad verloskundigen praktijk - Vaart ZZ 29 7833AB Nieuw-Amsterdam - info@jalad.nl