Zorgkaart - Cliënten geven ons een 9.5

 

9.5 - Fijn behandeld, ontspannen sfeer, oog voor de patiënt.

 

10.0 - Ik heb onze afspraak als zeer prettig ervaren. Alles werd van te voren goed uitgelegd. Ik voelde mij helemaal op mijn gemak en er was voldoende tijd voor vragen en uitleg.

 

9.0 - Zowel tijdens mijn zwangerschap als bij het plaatsen van mijn spiraal werd ik altijd fijn behandeld. Al mijn vragen werden zorgvuldig beantwoord en ik kon altijd contact opnemen wanneer ik me ergens onzeker over voelde. Ik zal bij een volgende zwangerschap of voor het plaatsen van een spiraal hier zeker terugkomen!

 

9.2 - Hele fijne en zorgvuldige aanpak!

 

9.3 - We zijn tevreden over de ontvangen zorg. De kleinschaligheid is erg prettig gebleken en we hebben het gevoel gehad er als gezin af te spreken. Met name de locatie in Nieuw Amsterdam is een fijne plek om af te spreken. Dames kunnen meedoen aan de CP groep. Dit is een mooie kans en verrijking.

 

7.7 - Prima. Luisteren goed naar je en geven goed advies.

 

10.0 - Erg fijne communicatie en uitleg! Ze zijn er echt voor je.

 

9.5 - Ik ben erg tevreden, omdat er echt tijd werd genomen bij het plaatsen van de spiraal. Alles is van te voren duidelijk uitgelegd en de mogelijke complicaties zijn benoemd. Achteraf werd via echo bekeken of alles goed zat. Dit gaf mij een veilig gevoel.

 

10.0 - Onlangs een spiraal laten plaatsen door Verloskundigenpraktijk Jalad. Ontzettend goed geholpen door Jinke. Er werd rustig de tijd genomen waardoor alles goed en vertrouwd aanvoelde.

<>

jaladlogovoormobiel

Inschrijven

inschrijven

 

Meteen aanmelden

Inschrijven bij ons kan via deze link: Online inschrijven. Hiervan krijgen wij automatisch bericht. Je mag ons daarna bellen voor jullie eerste intake-gesprek.

Telefoonnummer: 0591-740010
Daarna kies je voor spoed of spreekuur.

Hulp bij borstvoeding

hulp bij borstvoeding copy

Inschrijven

Fijn dat je je bij ons wilt inschrijven! Je kunt je al aanmelden zodra je een positieve zwangerschapstest hebt. Als je tijd hebt, mag je tevens bellen om een plekje in onze agenda te reserveren voor de eerste afspraak. Als wij jouw inschrijving online binnen krijgen, proberen wij jou vaak binnen 24 uur te bellen voor een afspraak. Afwachten mag dus ook! Meteen meer lezen over het intake gesprek


Inschrijven bij ons kan via deze link: https://jalad.uwpraktijkonline.nl/. Hier worden een aantal algemene gegevens gevraagd van jou (en je partner). Wij krijgen hiervan automatisch per e-mail bericht. Het is echter altijd handig om naast deze inschrijving telefonisch de intake te plannen in onze agenda. Wij verzoeken je dan ook om voor een afspraak telefonisch contact met ons op te nemen.


Belangrijke tip!

Denk eraan dat het innemen van extra foliumzuur erg belangrijk is voor de ontwikkeling van jullie ongeboren kindje. Ga hiermee door tot minimaal 12 weken zwangerschap. We zouden het fijn vinden als jullie alvast nadenken of er aandoeningen en ziektes in de familie voorkomen, of en welke medicijnen je gebruikt en of je ergens allergisch voor bent. Indien je eerder zwanger bent geweest en destijds onder controle was bij een andere zorgverlener, zouden we het ook fwoezel en pip tasje goodiebagijn als je de verslagen van die zwangerschap(pen)/bevalling(en) meeneemt naar het intakegesprek. 


Gratis Woezel en Pip koffertje
met handige inhoud
voor al onze cliënten