Zorgkaart - Cliënten geven ons een 9.5

 

9.5 - Fijn behandeld, ontspannen sfeer, oog voor de patiënt.

 

10.0 - Ik heb onze afspraak als zeer prettig ervaren. Alles werd van te voren goed uitgelegd. Ik voelde mij helemaal op mijn gemak en er was voldoende tijd voor vragen en uitleg.

 

9.0 - Zowel tijdens mijn zwangerschap als bij het plaatsen van mijn spiraal werd ik altijd fijn behandeld. Al mijn vragen werden zorgvuldig beantwoord en ik kon altijd contact opnemen wanneer ik me ergens onzeker over voelde. Ik zal bij een volgende zwangerschap of voor het plaatsen van een spiraal hier zeker terugkomen!

 

9.2 - Hele fijne en zorgvuldige aanpak!

 

9.3 - We zijn tevreden over de ontvangen zorg. De kleinschaligheid is erg prettig gebleken en we hebben het gevoel gehad er als gezin af te spreken. Met name de locatie in Nieuw Amsterdam is een fijne plek om af te spreken. Dames kunnen meedoen aan de CP groep. Dit is een mooie kans en verrijking.

 

7.7 - Prima. Luisteren goed naar je en geven goed advies.

 

10.0 - Erg fijne communicatie en uitleg! Ze zijn er echt voor je.

 

9.5 - Ik ben erg tevreden, omdat er echt tijd werd genomen bij het plaatsen van de spiraal. Alles is van te voren duidelijk uitgelegd en de mogelijke complicaties zijn benoemd. Achteraf werd via echo bekeken of alles goed zat. Dit gaf mij een veilig gevoel.

 

10.0 - Onlangs een spiraal laten plaatsen door Verloskundigenpraktijk Jalad. Ontzettend goed geholpen door Jinke. Er werd rustig de tijd genomen waardoor alles goed en vertrouwd aanvoelde.

<>

jaladlogovoormobiel

Meteen aanmelden

Inschrijven bij ons kan via deze link: Online inschrijven. Hiervan krijgen wij automatisch bericht. Je mag ons daarna bellen voor jullie eerste intake-gesprek.

Telefoonnummer: 0591-740010
Daarna kies je voor spoed of spreekuur.

Hulp bij borstvoeding

hulp bij borstvoeding copy

Wie zijn wij?

Onze verloskundigenpraktijk bestaat uit een enthousiast team van 2 verloskundigen. Wij nemen ruim de tijd om met jullie een persoonlijke band op te bouwen. Zo leer je ons gedurende de zwangerschap alle drie goed kennen. Ook in het weekend en tijdens vakanties heeft altijd één van ons dienst. Wij begeleiden de gehele zwangerschap, de bevalling (thuis of poliklinisch) en het kraambed en indien gewenst de borstvoedingsperiode. Daarnaast maken we zelf echo's, doen versies en plaatsen spiraaltjes of geven informatie over andere passende anticonceptie. Zo kunnen wij zo volledig mogelijk zijn in de zorg voor onze zwangeren en kraamvrouwen.ClaudiavanSoldtJaladClaudia van Soldt

Mijn naam is Claudia van Soldt en ik ben 32 jaar getrouwd met Leo. Samen hebben we twee volwassen kinderen. Ook hebben we pleegkinderen opgevangen. In ben oma van twee prachtige kleinzonen en een kleindochter. Na eerst in de civiele dienstverlening gewerkt te hebben ben ik in 2005 in Groningen afgestudeerd als verloskundige. Ik oefen mijn beroep met veel plezier uit. Ik vind het geweldig om vrouwen en hun partner te mogen begeleiden gedurende de bijzondere periode van zwangerschap, bevalling en kraambed! Sinds 2013 heb ik mijn diploma's voor versiekundige en echoscopiste behaald, dus naast liggings-, termijn- en groei echo's voer ik ook zelf, indien gewenst, de versiepoging uit bij zwangeren met een kindje in stuitligging.

 

 

 

 

 

 


Jinke Dijksterhuis

Stopt per 1 mei 2024 als verloskundige bij Klein Wonder en zet haar verloskundige werk elders voort.