Zorgkaart - Cliënten geven ons een 9.5

 

9.5 - Fijn behandeld, ontspannen sfeer, oog voor de patiënt.

 

10.0 - Ik heb onze afspraak als zeer prettig ervaren. Alles werd van te voren goed uitgelegd. Ik voelde mij helemaal op mijn gemak en er was voldoende tijd voor vragen en uitleg.

 

9.0 - Zowel tijdens mijn zwangerschap als bij het plaatsen van mijn spiraal werd ik altijd fijn behandeld. Al mijn vragen werden zorgvuldig beantwoord en ik kon altijd contact opnemen wanneer ik me ergens onzeker over voelde. Ik zal bij een volgende zwangerschap of voor het plaatsen van een spiraal hier zeker terugkomen!

 

9.2 - Hele fijne en zorgvuldige aanpak!

 

9.3 - We zijn tevreden over de ontvangen zorg. De kleinschaligheid is erg prettig gebleken en we hebben het gevoel gehad er als gezin af te spreken. Met name de locatie in Nieuw Amsterdam is een fijne plek om af te spreken. Dames kunnen meedoen aan de CP groep. Dit is een mooie kans en verrijking.

 

7.7 - Prima. Luisteren goed naar je en geven goed advies.

 

10.0 - Erg fijne communicatie en uitleg! Ze zijn er echt voor je.

 

9.5 - Ik ben erg tevreden, omdat er echt tijd werd genomen bij het plaatsen van de spiraal. Alles is van te voren duidelijk uitgelegd en de mogelijke complicaties zijn benoemd. Achteraf werd via echo bekeken of alles goed zat. Dit gaf mij een veilig gevoel.

 

10.0 - Onlangs een spiraal laten plaatsen door Verloskundigenpraktijk Jalad. Ontzettend goed geholpen door Jinke. Er werd rustig de tijd genomen waardoor alles goed en vertrouwd aanvoelde.

<>

jaladlogovoormobiel

Meteen aanmelden

Inschrijven bij ons kan via deze link: Online inschrijven. Hiervan krijgen wij automatisch bericht. Je mag ons daarna bellen voor jullie eerste intake-gesprek.

Telefoonnummer: 0591-740010
Daarna kies je voor spoed of spreekuur.

Hulp bij borstvoeding

hulp bij borstvoeding copy

Hulp bij borstvoeding

lactatiekundige jinke dijksterhuis jaladWat is een Lactatiekundige

Een Lactatiekundige is DE specialist op gebied van borstvoeding.
Zij geeft (aanstaande) moeder, vader en kind specialistische begeleiding bij borstvoeding.

Borstvoeding geven is natuurlijk, maar gaat daarom nog niet altijd vanzelf.

Er kunnen zich omstandigheden voordoen waardoor het geven van borstvoeding (even) niet verloopt zoals je dat wel zou wensen. Een lactatiekunde kan helpen met het zoeken naar een passende oplossing bij specifieke problemen.

Als gediplomeerd IBCLC lactatiekundige help ik je graag. Ik kijk samen met jullie naar jullie vragen, wensen, gezinssituatie en kindje en maak een plan waar jullie je goed bij voelen en wat je (weer) op weg helpt. Ik ga er vanuit dat borstvoeding niet moet, maar mag en een bijzondere ervaring kan zijn. Je bepaalt zelf wat goed is voor jou en je baby. Ik denk vervolgens met je mee.

​Vergoeding door de zorgverzekering

Het is goed om alvorens een lactatiekundige te raadplegen, te informeren bij uw ziektekostenverzekeraar of lactatiekundige zorgt wordt vergoed: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/lactatiekundige. De meeste zorgverzekeraars vergoeden de lactatiekundige zorg geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering. Het eigen risico is niet van toepassing in de tarieven van lactatiekundige zorg. Voorwaarde is meestal wel dat de lactatiekundige IBCLC aangesloten moet zijn bij de VSBB of NVL (dat ben ik).

​Tarieven

Kies welk consult het beste bij je past. Heb je een korte of een uitgebreide vraag? Wil je liever een huisbezoek, waarbij ik meekijk met een voeding, of wil je juist graag telefonisch antwoord op je vragen? Hieronder vind je de verschillende consult mogelijkheden.

 

Een lactatiekundig consult

Loopt het voeden van je kindje niet zoals je je had voorgesteld? Heb je pijn bij het voeden, problemen met aanleggen, teveel of juist te weinig melk? Heb je een keizersnede gehad of andere (medische) complicaties? Boek dan een lactatiekundig consult. Tijdens dit consult is er uitgebreid tijd om jouw vraag of probleem te bespreken. Ik stel vragen om een compleet beeld te krijgen van je hulpvraag. Standaard beoordeel ik de mondanatomie van je kindje en kijk ik een voeding met jullie mee. Daarna bespreken we welk plan op dit moment het beste bij jou en je kindje past. Dit consult is inclusief opvolging per WhatsApp, gedurende twee weken na het consult.

€ 100,-| 🕙 Duur van een consult +/- 1 uur

 

Een telefonisch- of videoconsult/ vervolgconsult

Een telefonisch of videoconsult is handig voor een antwoord op korte vragen en vragen waarbij het niet nodig is dat jij en/of je baby gezien wordt. Misschien heb je na je lactatiekundige consult nieuwe vragen gekregen of problemen waarin ik nog kan meedenken.

€ 25,00 per 15 min


Een zwangerschapsconsult

Heb je vragen of misschien wel twijfels over het geven van borstvoeding? Wil je gewoon optimaal voorbereid zijn op het voeden van je kindje? Is een overvolle voorlichtingsavond niet jouw ding? Plan dan een zwangerschapsconsult in. Tijdens dit consult bespreek ik met jou en evt. je partner alles wat je moet weten voor een goede start. Bijvoorbeeld hoe vaak en hoe lang je borstvoeding geeft, verschillende manieren van aanleggen en hoe je kunt weten of je kindje genoeg melk krijgt. Ook bij bijzonderheden, zoals een tweeling, een borstoperatie, een geplande keizersnede, medicijngebruik of als je bij een eerder kindje problemen hebt ervaren bij het geven van borstvoeding, dan kan een zwangerschapsconsult voor jou een uitkomst zijn.
€ 50,- | 🕙 Duur van een consult +/- 30 min


Kilometervergoeding
Als het een zwangere betreft die ingeschreven staat/stond bij verloskundigenpraktijk Jalad, reken ik geen kilometervergoeding. Vanaf 10 km, reken ik € 0,30 cent/kilometer.

Facturering

U ontvangt per e-mail een factuur na het consult. U dient zelf zorg te dragen voor de betaling hiervan. Indien u hiervoor verzekerd bent, kunt u de factuur na betalen indienen bij uw zorgverzekeraar. De zorgverzekeraar maakt de factuur niet direct over naar de Lactatiekundige.

Contactgegevens

Jinke Dijksterhuis
Lactatiekundige IBCL
Aangesloten bij VSBB
Vaart ZZ 29, 7833AB Nieuw Amsterdam
Telefoon: 0591-740010
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.