Zorgkaart - Cliënten geven ons een 9.5

 

9.5 - Fijn behandeld, ontspannen sfeer, oog voor de patiënt.

 

10.0 - Ik heb onze afspraak als zeer prettig ervaren. Alles werd van te voren goed uitgelegd. Ik voelde mij helemaal op mijn gemak en er was voldoende tijd voor vragen en uitleg.

 

9.0 - Zowel tijdens mijn zwangerschap als bij het plaatsen van mijn spiraal werd ik altijd fijn behandeld. Al mijn vragen werden zorgvuldig beantwoord en ik kon altijd contact opnemen wanneer ik me ergens onzeker over voelde. Ik zal bij een volgende zwangerschap of voor het plaatsen van een spiraal hier zeker terugkomen!

 

9.2 - Hele fijne en zorgvuldige aanpak!

 

9.3 - We zijn tevreden over de ontvangen zorg. De kleinschaligheid is erg prettig gebleken en we hebben het gevoel gehad er als gezin af te spreken. Met name de locatie in Nieuw Amsterdam is een fijne plek om af te spreken. Dames kunnen meedoen aan de CP groep. Dit is een mooie kans en verrijking.

 

7.7 - Prima. Luisteren goed naar je en geven goed advies.

 

10.0 - Erg fijne communicatie en uitleg! Ze zijn er echt voor je.

 

9.5 - Ik ben erg tevreden, omdat er echt tijd werd genomen bij het plaatsen van de spiraal. Alles is van te voren duidelijk uitgelegd en de mogelijke complicaties zijn benoemd. Achteraf werd via echo bekeken of alles goed zat. Dit gaf mij een veilig gevoel.

 

10.0 - Onlangs een spiraal laten plaatsen door Verloskundigenpraktijk Jalad. Ontzettend goed geholpen door Jinke. Er werd rustig de tijd genomen waardoor alles goed en vertrouwd aanvoelde.

<>

jaladlogovoormobiel

Intake

intake lichter Klein

 

Meteen aanmelden

Inschrijven bij ons kan via deze link: Online inschrijven. Hiervan krijgen wij automatisch bericht. Je mag ons daarna bellen voor jullie eerste intake-gesprek.

Telefoonnummer: 0591-740010
Daarna kies je voor spoed of spreekuur.

Eerste afspraak (de intake)

Bij Jalad trekken we 30-45 minuten tot een uur uit voor de intake. We beginnen met het maken van een echo om te kijken of er een vruchtje zichtbaar is. Na de echo gaan we je een aantal vragen stellen over onder andere je gezondheid/medische voorgeschiedenis (bv. medicatiegebruik en ziektes/operaties (in het verleden)) en de gezondheid van de naaste familie van jou en je partner. Hierdoor kunnen we goed in kaart brengen of er nog bijzonderheden zijn waar we tijdens de zwangerschap extra aandacht aan moeten besteden. We vragen je om vóór de eerste controle alvast even na te denken of er nog bijzonderheden zijn.

Verder meten we je bloeddruk op en bepalen we je gewicht en lengte. We geven je uitleg over onze werkwijze en je krijgt informatie en folders over allerlei zaken die belangrijk zijn gedurende de zwangerschap. Daarnaast kunnen we jou (en je partner), indien gewenst, informatie geven over de mogelijkheden om tijdens de zwangerschap de gezondheid van het kindje te beoordelen. We gaan het dan hebben over 'de screening op down,- edwards- en patausyndroom' en de '20 wekenecho'.

Denk bij je eerste afspraak aan het volgende:

  • Je verzekeringspasje;
  • je legitimatiebewijs; 
  • indien je medicatie gebruikt, het doosje hiervan;
  • als je in het verleden ergens anders bevallen bent, de gegevens van de vorige bevalling als je die hebt;
  • kom met een gevulde blaas in verband met de echo die we maken.

Inschrijven bij ons kan telefonisch tijdens ons telefonisch spreekuur of via deze link: https://jalad.uwpraktijkonline.nl/ Hier worden een aantal algemene gegevens gevraagd van jou (en je partner). Wij krijgen hiervan automatisch per e-mail bericht. Het is echter altijd handig om naast deze inschrijving, telefonisch de intake met ons te plannen. Wij verzoeken je dan ook om voor een afspraak telefonisch contact met ons op te nemen.

Alles bij de hand via een app! Jalad maakt gebruik van deze dienst.

Met de Orfeus Zwanger! app heb je inzage in het zwangerschapsdossier dat je verloskundige voor je bijhoudt. Zo kun je bijvoorbeeld zien wanneer je bent uitgerekend, je bloeduitslagen bekijken en je zwangerschapskaart downloaden. Daarnaast kun je in de app zien wanneer je volgende afspraak met de verloskundige begint. orfeuslogo